Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Haemme innostunutta sosiaalityöntekijää nuorten tiimiin (18 - 29-vuotiaat asiakkaat) sosiaalityöntekijän virkaan. Aloituspäivämäärä 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu suunnitelmallinen sosiaalityö yhteistyössä verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijöiden tehtävät kohdistuvat lähinnä erityisen tuen tarpeessa oleviin, haastavissa tilanteissa eläviin asiakkaisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa (esim. Ohjaamotalo). Suurin osa työtehtävistä tehdään tällä hetkellä etänä. Normaalioloissa työtä tehdään lähellä asiakasta, niin toimistolla kuin jalkautuen toimiston ulkopuolelle.

Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme säännöllisen työnohjauksen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Moniammatillisessa tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja etuuskäsittelijöitä sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Koko aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla, ja yhteensä meitä on n.100. Espoon kaupungin työntekijänä saat käyttöösi kaupungin henkilöstöetuudet sekä mahdollisuuden osallistua kaupungin järjestämiin koulutuksiin.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostilla. Haastattelut pidetään ajalla 17.-21.5.2021.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo.
Työaika: 37 h 45 min / vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoitten puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat, sijaiskelpoiset hakijat.

Tehtävässä edellytetään suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kokemusta nuorten sosiaalityöstä ja Effica-asiakastietojärjestelmästä sekä kielitaitoa.


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot