Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaalityöntekijää. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaalityön ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Leppävaaran tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä kaksi etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty.


Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Leppävaaran tiimi

Työaika: 37 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää kirjallista ilmaisua ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, mutta perehdytämme mielellämme jos tätä ei ole!

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot