(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virka alkaen 13.7.2020 (tai sopimuksen mukaan). Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut työstäsi, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Leppävaaran +30-vuotiaiden asiakkaiden tiimiin. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kaksi etuuskäsittelijää, sosiaalisen kuntoutuksen sosiaaliohjaaja, kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa, ASTA-hanketyöntekijä ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy sosiaalihuoltolain mukainen asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Poikkeustila-aikana suunnitelmallista asiakastyötä opittiin tekemään täysin etätyönä puhelimitse ja Teams/Skype-videopuheluiden avulla. Espoossa työntekijöitä kannustetaan osallistumaan koulutuksiin, joita on hyvin tarjolla, ja meillä on vuosittain ollut hyvä henkilöstöedustus esimerkiksi valtakunnallisilla aikuissosiaalityön päivillä ja sosiaalityön tutkimuksen päivillä. Tiimille on myös tarjolla kuukausittaista työnohjausta syksystä kevääseen.

Hakijan eduksi valinnassa katsotaan Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemus ja Effica-asiakastietojärjestelmän osaaminen.


Työpaikan nimi: Aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C, 02600.


Työaika: 38h 15min / vko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää stressinsietokykyä
- rohkeutta tehdä päätöksiä
- kykyä hyvään kirjalliseen ilmaisuun (dokumentointi on keskeinen työtehtävä)
- verkostotyön osaamista
- kehittämismyönteistä asennetta
- hyvää englanninkielen taitoa

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Perkkaalla osoitteessa Komentajankatu 5C, 02600 Leppävaara, Espoo. Toimistomme monitoimitiloissa työskentelee tällä hetkellä yhteensä n. 90 työntekijää. Moniammatillinen työyhteisömme toimii modernissa avokonttorissa, jossa asiakastapaamishuoneet, palaveritilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Poikkeustila-aikana etätyöskentelymahdollisuuksia on laajennettu.