(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö, Leppävaara
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaalityöntekijää. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaalityön ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Leppävaaran tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä kaksi etuuskäsittelijää, sosiaalisen kuntoutuksen ohjaaja, kaksi talousneuvojaa ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Voit tehdä sovitusti etäpäiviä, osallistua tarjolla oleviin koulutuksiin ja työnohjaukseen.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Leppävaaran tiimi
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot