Sosiaalityöntekijä (6 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako työ päihdeasiakkaiden parissa? Haemme Kalasataman, Laakson, Malmin ja Vuosaaren päihdepoliklinikoille sosiaalityöntekijöitä uusiin tehtäviin. Kullekin päihdepoliklinikalle haetaan 1-2 sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan.

Päihdepoliklinikkamme ovat osa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan asioissa muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi.
Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Työ on itsenäistä ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviin kuuluu vastata uusien, erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista. Lisäksi tehtäviin kuuluu psykososiaalinen hoito ja kuntoutus ja riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea ja verkostotyötä. Kannustamme sosiaalityöntekijöitämme myös sosiaalisen raportoinnin toteuttamiseen.

Etsimme yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta uudesta tehtävästä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut, esim. työmatkasetelit, ammattiasi ja työssä kehittymistäsi tukevaa koulutusta ja työnohjausta sekä mahdollisuus edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

-Hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää uutta tehtävää.
-Valmiutta ohjata ryhmiä.

Luemme eduksi:

-Kokemuksen päihdetyöstä tai aikuissosiaalityöstä.
-Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-361-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja antaavat johtava sosiaalityöntekijä Mari Luoto p. 09 2310 72 994, mari.luoto@hel.fi (Lomalla 12.-19.10. 20) ja johtava sosiaalityöntekijä Seija Sistonen p. 09 310 47928. Pyrimme haastattelemaan pääosin 26.10. aamupäivällä, 28.10. aamupäivällä ja 30.10 iltapäivällä.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi; https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/paihdepalvelut/paihdepoliklinikat/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot