(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Tehtävän kuvaus

Me Helppiseniorissa olemme osa valtakunnallista keskitettyä asiakas- ja palveluohjauksen toimintamallia. Helppiseniorin asiakasohjausyksiköt toimivat neljällä palvelualueella (etelä, itä, länsi ja pohjoinen). Tehtävänämme on helsinkiläisten ikäihmisten laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja palveluiden järjestäminen, päätösten teko sekä palveluiden kokonaisuuden koordinointi.

Keväällä 2021 Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi siirtyy käyttämään Apotti tietojärjestelmää, mikä lisää työvoiman tarvetta. Haemme nyt sosiaalityöntekijöitä sijaisuuksiin eri asiakasohjaustiimeihin ajalle 01.12.2020-31.08.2021. Palvelusuhteen aloitus- ja lopetusajankohta on myös sovittavissa. Työ soveltuu hyvin myös sijaispätevälle sosiaalityön opiskelijalle.

Toimintamme keskiössä on asiakas ja asiakkaan tarve. Lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia ja arjessa selviytymistä oikea-aikaisesti kevyimmän palvelun - periaatteen mukaisesti. Tule kansamme tekemään tulevaisuuden työtä ikäihmisten sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimimaan ikääntyneiden palvelun ytimessä.

Asiakkaidemme asioissa teemme yhteistyötä kaupungin sisällä mm. kriisiosaston, kuntouttavan arviointiyksikön, gerontologisen sosiaalityön, kotihoidon ja sairaaloiden kanssa. Pyrimme aktiivisesti laajentamaan yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa.

Sosiaalityöntekijänä työtehtäväsi kohdentuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointiin. Tehtävänäsi on yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa varmistaa, että asiakas ohjautuu mahdollisimman sujuvasti tarvitsemansa tuen ja palveluiden piiriin. Moniammatillisiin tiimeihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, asiakasohjaajia, kotihoidon ohjaaja, asiakkuuspäällikkö sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Meillä on myös joustava ja liukuva työaika, etätyömahdollisuudella.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-1081-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Allén p. 09 310 44774 asiakkuuspäällikkö Birgitta Maanonen (länsi) p. 09 310 23314 asiakkuuspäällikkö Nina Jokela (etelä) p. 09 310 23316 asiakkuuspäällikkö Elina Määränen (pohjoinen) p. 09 310 23317 asiakkuuspäällikkö Jaana Oja (itä) p. 09 310 43028

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi