(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haettavana on neljä sosiaalityöntekijän virkaa Vuosaaressa Idän psykiatria- ja päihdepoliklinikalla. Virat täytetään 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrisessa avohoidossa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Sosiaalityötä tehdään hoidollisissa yksilö-, perhe- ja ryhmä- sekä verkostotapaamisissa. Tarvittaessa tehdään myös kotikäyntejä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyvät sosiaalisten tilanteiden kartoitukset ja ammatilliseen kuntoutukseen, sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lokakuusta 2018 alkaen uutena työmuotona tehtäviin kuuluu myös ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen tarpeen arviointi ja tuen myöntäminen.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1374-18. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Kokemusta työskentelystä psykiatristen potilaiden kanssa, Helsingin palvelujärjestelmän tuntemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta tehtävään.