(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, 3 tehtävää, Espoonlahden lastensuojelu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Haemme mukavaan ja avoimeen työyhteisöömme tositarkoituksella kolmea uutta sosiaalityöntekijää määräaikaisten työsuhteiden päättyessä. Työyhteisössämme työskentelee 11 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella.

Työntekijöiden tukena ovat niin esimiehet, työyhteisö kuin työnohjaus. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, huumorintajuinen ja toisiaan tukeva. Työyhteisöömme kuuluu niin pitkän kokemuksen omaavia kuin myös uudempia kasvoja. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys.

Meillä on vuosittain kaksi työn kehittämispäivää. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kk:n palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Etätyöstä on tullut meille yksi työn tekemisen muoto ja siihen kannustetaan mahdollisuuksien mukaan. Espoon kaupunki tarjoaa toimivan etäyhteyden.

Toimistomme sijaitsee Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilamme ovat viihtyisät ja remontoidut. Meillä ei oireilla sisäilmasta.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, virka-aikainen päivystys ja ensiarviointi, palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit.

Espoonlahdessa työskennellään systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja tiimien tukena työskentelee perheterapeutti.

Espoonlahdessa panostetaan verkostoyhteistyöhön, työn sisällön kehittämiseen sekä työhyvinvointiin.

Kolme virkaa täytetään seuraavasti: yksi heti tai sopimuksen mukaan, toinen 7.3. alkaen tai sopimuksen mukaan ja kolmas 10.4. tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään tiistaina 2.3.2021 klo 12-16.

Työpaikan nimi: Espoonlahden lastensuojelun palvelut, Kivenlahdenkatu 1 A, 02320, Espoo.

Työaika: 37 h 45 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot