(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Beskrivning av jobbet

Tervetuloa töihin Vuosaaren avohuollon lastensuojeluun!

Meillä autetaan ja tuetaan toisiamme, ja olemme panostaneet perehdytykseen.

Haemme 1-3 sosiaalityöntekijää eri pituisiin sijaisuuksiin. Yksi sijaisuus on kokoaikainen 31.5.2021 asti ja toinen on osa-aikainen sijaisuus 22.2.2022 asti. Meillä on auki myös kesäsijaisuus.

Vuosaaressa on kaksi tiimiä, joissa on kummassakin seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Asiakasmäärämme vaihtelevat, mutta tällä hetkellä meillä on keskimäärin 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Työskentelemme systeemisellä työotteella, ja tiimiämme tukee tässä työssä perheterapeutti sekä koordinaattori.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Aluksi saat perehtyä ja kulkea tarvittaessa asiakastyössä kokeneempien työntekijöiden mukana. Jatkossa toimit asiakkainasi olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Tehtäviisi kuuluu suunnitelmallinen sosiaalityö, avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat työparin kanssa kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Saat meiltä esihenkilön ja tiimin vankan tuen. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi säännöllisen tiimityönohjauksen. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat tehdä lyhyemmän sijaisuuden, työskennellä osa-aikaisesti tai haluat saada kokemusta lastensuojelutyöstä. Nautit suunnitelmallisesta työskentelystä asiakkaiden kanssa ja olet avoin sekä rohkea tarttumaan uusiin asioihin ja tilanteisiin. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea edullista työsuhdeasuntoa, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-51-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

johtava sosiaalityöntekijä Katja Sonck, p. 040 336 1030, katja.sonck@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi