(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme kolmea sosiaalityöntekijää maahanmuuttoyksikköön vakituiseen virkaan 1.6. alkaen tai sopimuksen mukaan. Maahanmuuttoyksikön asiakkaat ovat pääsääntöisesti kansainvälisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneita alkuvaiheen kotoutujia. Maahanmuuttoyksikön henkilökunta on moniammatillista. Yksikössä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutti, lääkäri ja terveydenhoitajia.

Maahanmuuttoyksikkö sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, joka on avoinna arkisin klo 7-20 ja tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Kehitämme palvelujen integraatiota asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja uudistamme toimintamalleja. Vastaamme asiakkaiden palvelutarpeeseen tarvittaessa myös klo 16 jälkeen.

Sosiaalityöntekijän keskeisiä tehtäviä ovat asiakkaiden psykososiaalinen tukeminen, alkukartoitusten ja kotoutumissuunnitelmien teko ja niiden seuranta sekä erityistä tukea tarvitsevan lapsen sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityö. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä ja ennalta ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen. Sosiaalityöntekijän esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Työnohjaus on järjestetty ryhmätyönohjauksena.

Henkilöstöetuna tarjoamme mm. työsuhdematkalippuedun ja lounasedun. Etätyötä voi tehdä kaksi päivää kuukaudessa. Helsingin kaupungilla on tarjolla myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-176-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Luemme eduksi:
kokemuksen ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Tuovinen puh. 310 23751 sanna.tuovinen@hel.fi Johtava sosiaalityöntekijä Mirva Vimpari puh. 310 23752 mirva.vimpari@hel.fi