(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä, 2 uutta virkaa, laitoshoito
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lasten sijaishuolto

Kielotie 7 B, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 29.01.2019 tai sopimuksen mukaan -


Olemme saaneet tämän vuoden alusta kaksi uutta virkaa lasten sijaishuollon laitoshoidon sosiaalityöhön. Laitoshoidon työryhmäämme kuuluu jatkossa johtava sosiaalityöntekijä ja 9 sosiaalityöntekijää. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja pitkäaikaisia lastensuojelun ammattilaisia. Uusien virkojen avulla saamme kohtuullisettua työntekijäkohtaisia asiakasmääriä.

Laitoshoidon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Vastaat lapsen asiakassuunnitelman laadinnasta, toteuttamisesta ja seurannasta sekä lapsikohtaisesta sijoituksen valvonnasta. Teet yhteistyötä lapsen vanhempien ja eri puolilla Suomea sijaitsevien sijaishuoltopaikkojen kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät pitkäjänteisestä työskentelystä nuorten ja heidän perheidensä kanssa sekä olet kiinnostunut etsimään ratkaisuja yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi asiantunteva työyhteisö ja lakimiesyksikön tuki. Lisäksi sosiaalityöntekijöille maksetaan rekrytointilisä 150 e/kk 30.6.2020 asti. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa aseman läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. Olemme kehittäkehittämismyönteisiä ja otamme uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön kevään 2019 aikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3316,90 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Sihvo Päivi
p. 040 764 3465, paivi.sihvo@vantaa.fi

Elina Haahti
p. 043 825 4400, elina.haahti@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.