(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Itäkadun lastensuojelun Kivikko 1 tiimissä on 8 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Itäkadun perhekeskuksessa on 3 lastensuojelun avohuollon tiimiä. Sijaintimme on erinomainen kulkuyhteyksien, monitoimijaisen verkostoyhteistyön sekä palveluiden kannalta.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja työtä tukevat rakenteet mm. esimiehen kanssa käytävät viikoittaiset ohjauskeskustelut, tiimikokoontumiset, ulkoinen työnohjaus sekä pyrkimys parityöhön Tuemme sosiaalityön opintojen suorittamista ja osallistumme aktiivisesti opiskelijoiden harjoittelujaksojen ohjaamiseen. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä pyrimme tukemaan perheitä niin, että lasten asuminen kotona olisi mahdollista. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan, jonka laatimisesta vastaa lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Työhön liittyy myös mm. erilaisten päätösten valmisteluja, verkostoyhteistyötä sekä osallistumista virka-aikaiseen päivystystyöhön.

Helsingin kaupungilla on monipuolinen koulutustarjonta sekä paljon erilaisia henkilöstöetuja. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Luemme eduksi


Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.