(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityöntekijä (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Beskrivning av jobbet

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Itäkadun avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa on 23 sosiaalityöntekijää ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin hieman yli 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Itäkatu 1 tiimissä on kahdeksan sosiaalityöntekijän virkaa ja nyt haemme joukkoomme kahta sosiaalityöntekijää. Toinen virka täytetään 27.7.2020 alkaen ja toinen virka 1.9.2020 alkaen. Aloitusajankohdasta voidaan sopia myös joustavasti.

Itäkatu 1 tiimillä on viikottaiset tiimipalaverit, ulkoinen työnohjaus sekä säännölliset tapaamiset esihenkilön kanssa. Panostamme tiimissä työhyvinvointiin, perehdytykseen sekä työskentelemme yhteisvastuullisesti. Tiimissä on sekä pitkän kokemuksen omavia sosiaalityöntekijöitä sekä myös sosiaalityön opiskelijoita. Osallistumme aktiivisesti sosiaalityönopiskelijoiden ohjaamiseen.

Avaa ilmoituksen lopussa oleva linkki niin näet tiimimme tekemän rekrytointivideon.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-303-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ajalla 15.-18.6. sekä 2.-10.7.2020 Carita Heinäsmäki, johtava sosiaalityöntekijä p. 040 584 8664, carita.heinasmaki@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/