(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityön esimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Määräaikainen virka  alkaen 02.01.2019 (päättyy 23.07.2019)
Hakuaika päättyy 15.10.2018  kello 16:00
Vantaan kaupunki, Perhepalvelut, Aikuisten ja perheiden sosiaalipalvelut
Peltolantie 2d 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Tule mukaan - pääset mukaan johtamaan ja kehittämään sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä!

Haemme aikuisten ja perheiden suunnitelmalliseen sosiaalityöhön sosiaalityön esimiehen sijaista. 

Yksikkö, johon haemme esimiestä, keskittyy pitkäjänteiseen sosiaalihuoltolain mukaiseen sosiaalityöhön ja sosiaaliohjaukseen. Asiakkaina yksikössä ovat aikuiset ja lapsiperheet, joille ensivaiheen palvelutarpeen arviointi on jo tehtynä ja joilla on tarvetta pitkäjänteiseen työskentelyyn yhdessä ammattilaistemme kanssa. 

Meillä sosiaalityön palveluja viedään eteenpäin kokeilevalla työotteella, otamme käyttöön uusia työtapoja ja -menetelmiä, ja tutkimme niiden vaikuttavuutta asiakkaiden kanssa työskennellessä.
Työn ja toiminnan muutoksessa tueksemme tulee Apotti, asiakas- ja potilastietojärjestelmä, jonka käyttöönoton aloitamme marraskuussa 2018. 
Täydentävä toimeentulotuki on keskitetty täydentävän toimeentulotuen yksikköön ja sosiaalityössä yhtenä työvälineenä on ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. 

Sosiaalityö esimies vastaa yksikön henkilöstön johtamisesta, toiminnasta ja taloudesta. Hän johtaa yksikköään sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan sekä aikuisten ja perheiden sosiaalipalvelujen strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Sosiaalityön esimies osallistuu sosiaalipalvelujen toiminnan kehittämiseen toimintayksikkönsä lisäksi myös tulosyksikkötasoisesti. Esimies on aikuisten ja perheiden sosiaalipalvelujen johtoryhmän jäsen.

Sosiaalityön esimiehen suorassa alaisuudessa työskentelee kolme lähiesimiestä, johtavaa sosiaalityöntekijää, vastuualueenaan nuoret aikuiset sekä aikuis- ja lapsiperhesosiaalityö. Yksikössä työskentelevät sosiaaliohjaajia ja erityissosiaaliohjaajia sekä sosiaalityöntekijät erityistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa. Kaikkiaan yksikössä työskentelee yhteensä noin 40 sosiaalihuollon asiantuntijaa. 

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, erityisesti sosiaalipalvelujen järjestämisessä. 
Etsimme sosiaalityön ammattilaista, jolla on ideoita ja näkemystä muutoksessa olevaan sosiaalityöhön. Olet työstäsi innostuva ja valmis sitoutumaan muutoksen eteenpäinviemiseen. Pystyt pitämään langat käsissäsi ja sinulla on kokemusta ja näyttöä onnistuneesta muutoksen johtamisesta. Hallitset sekä yksikkösi että verkostojen johtamisen taidot.

Virkaan on mahdollisuus saada rekrytointilisää. 

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Luemme eduksi:  

  • sosiaalityöntekijän laillistuksen
  • kokemuksen esimiestehtävistä
  • kokemus 2015 sosiaalihuoltolain mukaisen sosiaalityön kehittämistyöstä ja/tai sen johtamisesta sosiaalityön ajankohtaisten työmenetelmien käyttöönotosta
  • hyvät henkilöstöjohtamisen taidot
  • kyvyn hallita laajoja kokonaisuuksia

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 3823,03e/kk
Työaika: Toimistotyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-564-18