(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityön esimies, lastensuojelun sijaishuolto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Vantaan lastensuojelu, sijaishuollon sosiaalityö

Kielotie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 20.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tarjolla mielenkiintoinen esimiestehtävä! Etsimme Vantaan lastensuojeluun ammattilaista ja persoonaa, jonka intohimona on henkilöstön johtaminen ja palvelujen kehittäminen. 

Lastensuojelun sijaishuollon yksikössä toimii kaksi perhehoidon tiimiä, laitoshuollon tiimi sekä uusi jälkihuollon tiimi. Tiimien koko vaihtelee, mutta jokaisessa on johtava sosiaalityöntekijä, joka on suoraan esimiehen alaisuudessa. Yksikön esimies vastaa henkilöstön ja sijaishuollon palvelujen johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimii sijaishuollon sosiaalityön asiantuntijana monenlaisissa verkostoissa ja työryhmissä. Esimies hallinnoi myös sijaishuollon ostopalveluja ja vastaa talousarvion toteutumisesta omassa toiminnassaan. Tulevana vuonna kehittämisen painopisteet ovat mm. jälkihuollon ja valvonnan kehittämisessä sekä systeemisen työskentelyn juurruttamisessa.

Vantaalla saat käyttää luovuuttasi ja olla rennosti oma, innostava itsesi. Tuemme ja kannustamme sinua koulutukseen sekä uusiin, ketteriin kokeiluihin. Jos nautit haasteista, monipuolisesta työstä ja vastuusta, olet etsimämme henkilö. 

Sijaishuollon toimitilat ovat Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa meille töihin!

Haastattelut järjestetään 10.1 ja 13.1.2020.

Vantaan lastensuojelussa työskentelee n. 300 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Lastensuojelun kokonaisuuteen kuuluu avohuollon sosiaalityö, sijaishuolto, tukipalvelut, vastaanottotoiminta, kuntouttava sijaishuolto sekä Kuuselan perhekuntoutuskeskus. Toimintaa on tukemassa valvonta- ja laatutiimi. Lastensuojelu toimii tiiviissä yhteistyössä peruspalvelujen sekä muiden perhepalvelujen kanssa asiakkaan parhaaksi.

Lastensuojelun toiminnan kehittäminen keskittyy tulevaisuudessa asiakasosallisuuden lisäämiseen, systeemisen työmallin käyttöönottoon sekä henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseen.

Lastensuojelussa on otettu käyttöön uusi Apotti -asiakastietojärjestelmä toukokuussa 2019.

Vantaan lastensuojelu viestii aktiivisesti myös somessa - tutustu @vantaanlastensuojelu.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa lastensuojelun sosiaalityön osaamista, johtamiskokemusta ja hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Johtamiskoulutuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Lastensuojelun palvelupäällikkö
Pösö Hanna
050 3121 844
hanna.poso@vantaa.fi
Tavoitettavissa 19.12.2019 klo 14-16 tai jättämällä soittopyyntö vastaajaan

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.