(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalityön ammattilainen
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme pääkaupunkiseudun asiakaspalveluyksikköön kahta sosiaalityön ammattilaista suunnittelijoiksi aluksi vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään. Työskentelypaikkanasi on joku Kelan toimistoista Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla.

Tehtäviisi kuuluu Kelan hoitaman perustoimeentulotuen ja kuntien hoitaman ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen yhteisten prosessien kehittäminen ja parantaminen. Lisäksi tehtävänäsi on Kelan ja kuntien välisen yhteistyön syventäminen asiakasnäkökulmasta.

Sinulla on sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto tai sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto. Sosiaalityön kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Sinulla on osaamista ja kiinnostusta toimia myös kouluttajana.

Tarjoamme sinulle haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä ja hyvässä työporukassa. Tarjoamme ison talon edut kuten esimerkiksi lounasedun ja hyvät työterveyspalvelut. Voit esittää palkkatoiveesi.

Lisätietoja antavat yksikön johtaja Matti Kujala, p. 040 570 8752 ja ryhmäpäällikkö Susanna Hytönen, p. 040 842 1751.

  • viimeinen hakupäivä 1.6.2018
  • viitekoodi U0518-362

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.