(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaaliterapeuttia Laakson päihdepoliklinikalle viransijaisuuteen ajalla 1.10.-31.12.20.

Sosiaaliterapeuttina tehtäviisi kuuluu riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen osana moniammatillista työryhmää yhdessä sairaanhoitajien, sosiaaliohjaajien, psykologin ja lääkärin kanssa. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja apriskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea ja verkostotyötä. Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista sosiaaliterapeuttia, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi työmatkasetelit sekä ammattiasi ja työssä kehittymistäsi tukevaa koulutusta ja työnohjausta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa tai ylempi korkeakoulututkinto pääaineena sosiaalipsykologia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemus päihde- ja/tai mielenterveystyöstä katsotaan hakemuksessa eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Seija Sistonen, johtava sosiaalityöntekijä, p. 09 310 47928, seija.sistonen@hel.fi