(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingissä pyritään tuomaan sosiaali- ja terveyspalvelut asiakkaille mahdollisimman lähelle ja helposti saataville mm. Terveys- ja hyvinvointikeskustoiminnan avulla. Malmin päihdepoliklinikka on osa verkostomaisesti toimivaa Pohjoisen terveys- ja hyvinvointikeskusta.

Haemme sosiaaliterapeuttia vakituiseen toimeen Malmin päihdepoliklinikalle 1.1.2020 lukien.

Sosiaaliterapeuttina tehtäviisi kuuluu riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen osana moniammatillista työryhmää yhdessä sairaanhoitajien, sosiaaliohjaajien, psykologin ja lääkärin kanssa. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea sekä verkostotyötä. Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Etsimme joukkoomme sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista sosiaaliterapeuttia, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Haastattelut on suunniteltu toteutettaviksi 22.11. ja 25.11. 2019.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi työmatkasetelit sekä ammattiasi ja työssä kehittymistäsi tukevaa koulutusta ja työnohjausta.

Kelpoisuusehdot:
Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §,) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai ylempi korkeakoulututkinto (pääaine: sosiaalipsykologia) tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: kokemuksen päihde- ja/tai mielenterveystyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Seija Sistonen, 040 334 4489, seija.sistonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi