(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliterapeuttia vakinaiseen toimeen Helsingin kaupungin päihdepalveluihin Nuorisoasemalle. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Nuorisoasema kuuluu hallinnollisesti psykiatria- ja päihdepalveluihin ja se palvelee koko Helsinkiä. Nuorisoasema on nuorten erityistason avohoitoyksikkö, joka palvelee 13-23 vuotiaita päihteitä käyttäviä tai lievillä mielenterveyden häiriöillä oireilevia tai päihdeperheissä varttuneita nuoria ja heidän läheisiään. Nuorilla voi olla myös rahapeli- tai nettiriippuvuus.

Nuorisoasemalla sosiaaliterapeutin tehtävänä on hoitaa nuoria ja heidän perheitään. Hoitotyö on sekä yksilö- että ryhmämuotoista. Nuorisoasematyössä korostuu työskentely nuorten verkostojen kanssa. Sosiaaliterapeutti toimii moniammatillisessa työryhmässä oman alansa asiantuntijana.

Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä. Työnohjaus on järjestetty.

Tarjoamme kaupungin henkilöstöedut. Katso lisää alla kohdasta linkki lisätietoihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa tai sosiaalipsykologin koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen päihde- ja/tai mielenterveystyöstä sekä nuorten kanssa työskentelystä ja kokemuksen ryhmänohjaajana toimimisesta sekä Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.