(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliterapeuttia sijaisuuteen Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskukseen ajalle 1.4.-31.8.19. Aloitus sopimuksen mukaan.

Sosiaaliterapeutin tehtävään kuuluu riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen, hoidon ja kuntoutuksen tarpeen ja arviointi ja suunnittelu. Sosiaaliterapeutti kuuluu moniammatilliseen työryhmään. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea sekä verkostotyötä. Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Kalasataman päihdepoliklinikka sijaitsee uudistetussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.
Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Etsimme joukkoomme sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi matkasetelit ja ammattiasi ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Laillistettu sosiaalityöntekijä tai psykologi tai ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena sosiaalipsykologia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.Luemme eduksi


aiempaa asiakastyön kokemusta päihdealalta tai psykiatriasta.