(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliterapeuttia sijaisuuteen Peliklinikan avopalvelutiimiin, aloitus sopimuksen mukaan.

Avopalvelutiimin sosiaaliterapeutin perustehtävänä on asiakastyö sekä peliongelmien hoidon monipuolinen kehittäminen. Työn pääpaino on asiakastyössä, jota tehdään moniammatillisessa tiimissä. Avohoidon tiimissä työskentelee sosiaaliterapeutin lisäksi Helsingin kaupungin sosiaaliterapeutti sekä Vantaan kaupungin psykologi. Tehtävässä korostuvat terapeuttinen avokuntoutus, neuvonta ja ohjaus peliongelmaiselle ja heidän läheisilleen, työmenetelmien kehittäminen ja arviointi sekä tiedon tuottaminen. Tehtävään sisältyy vähäisessä määrin myös iltatyötä.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään Peliklinikalla perjantaina 28.9.18 klo 13-16.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.


Luemme eduksi


Riippuvuusongelmien hoitomenetelmien sekä kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvien menetelmien tuntemuksen ja motivoivan haastattelun vahvan osaamisen.. Kokemuksen ja osaamisen talous- ja velkaneuvonnan alalta ja hyvän englannin kielen taidon.