(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliterapeutti (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaaliterapeutteja kahteen vakinaiseen toimeen Vuosaaren päihdepoliklinikalle 1.2.2020 alkaen.

Sosiaaliterapeutin tehtävään kuuluu riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen, hoidon ja kuntoutuksen tarpeen ja arviointi ja suunnittelu. Sosiaaliterapeutti toimii osana moniammatillista työryhmää. Hoito-ohjelmiin kuuluu yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea sekä verkostotyötä. Päihdepoliklinikalla tehdään tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa.
Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Vuosaaren päihdepoliklinikka sijaitsee uudistetussa Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.
Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, erilaisia työkaluja monipuolisesti hyödyntävää psykososiaalista kuntoutusta kohtaan on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Etsimme joukkoomme sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi matkasetelit ja ammattiasi ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta.


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Laillistettu sosiaalityöntekijä tai psykologi tai ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena sosiaalipsykologia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Aiempi asiakastyönkokemus psykiatria- ja päihdealalta.

Luemme eduksi: Hoidollisten ryhmien ohjaamisen ja lisäkoulutuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaaalityöntekijä Mari Luoto puh. 09 310 72 994