(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalisen median tuottaja
SOK MEDIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Haluatko olla mukana synnyttämässä ilmiöitä? Tunnistatko arjessa kiinnostavia asioita, jotka saattaisivat kiinnostaa muitakin? Entä osaatko tulkita analytiikkaa ja havaita nousevia trendejä? Suomalaiset käyttävät sosiaalisen median eri kanavia keskimäärin 57 minuuttia päivässä. Meille SOK Mediassa on tärkeää olla siellä, missä ihmiset ja asiakasomistajamme ovat. Siksi vahvistamme sosiaalisen median roolia brändiemme toiminnassa, ja tarvitsemme siihen tekijöitä, joilla on asiaan ymmärrystä.


Etsimme sometuottajaa kaikkien suomalaisten tuntemille brändeillemme.

Työssäsi sometuottajana vastaat brändien sosiaalisen median kanavien suunnittelusta, ylläpidosta ja seurannasta, sekä kehität toimintaa yhdessä markkinoinnin kanssa. Jos teemana on #suomunousuun, osaat tehdä kalasta puheenaiheen.

Et tee töitäsi yksin vaan porukassa. Olet tiimityöskentelijä, jonka tärkeimpiä aisapareja ovat markkinointitiimi ja SOK:n laaja asiantuntijaverkosto. Kollegoinasi on useita eri brändien sometuottajia, joilta saat sparraustukea. Osaat tuottaa itse paitsi tekstiä myös kuva- ja videosisältöjä. Käytät sujuvasti Adoben ohjelmia sekä somealustojen hallintatyökaluja.

Analytiikka ja data ovat tekemisessäsi avainasemassa. Asetat tavoitteita ja seuraat niitä. Osaat analysoida sekä onnistumisia että epäonnistumisia. Hutikutien kohdalla et synkistele vaan tiedät, mitä seuraavalla kerralla kokeilet toisella tavalla. Sinulla on aiempaa kokemusta ja näkemystä menestyksellisestä kaupallisesta sometekemisestä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat SOK Median palvelupäällikkö Anni Vanamo (040 7564 536) ja mediadeskin toimituspäällikkö Juho Kahilainen (010 7680 391). Annin tavoitat parhaiten pe 27.9. klo 9-10 ja to 3.10. klo 16-17 ja Juho on parhaiten tavoitettavissa ma 30.9. klo 14-15 ja ke 2.10. klo 9-10.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 14.10.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan sähköisellä hakulomakkeella saapuneet hakemukset.”SOK MEDIA vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista. Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin. Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Hihna247 ja Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.”

Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK MEDIA