(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalipolitiikan ja etuusjärjestelmien asiantuntija
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tule mukaan tuottamaan tarkastustietoa valtionhallinnon kehittämisen tueksi!

Haemme joukkoomme sosiaalipolitiikkaan ja etuusjärjestelmiin perehtynyttä asiantuntijaa ylitarkastajan / johtavan tuloksellisuustarkastajan määräaikaiseen tehtävään.

Tehtäväsi on tuoda asiantuntemuksesi toimeentulotukijärjestelmän tarkastuksen suunnitteluun, tiedonkeruuseen, analysointiin ja raportointiin. Työskentelet kokeneen johtavan tuloksellisuustarkastajan työparina. Lisäksi tehtävääsi kuuluu osana toimintaympäristön seurantaa sosiaaliturvajärjestelmän arviointi julkisen talouden näkökulmasta. Sidosryhmäyhteistyö on olennainen osa tehtävänkuvaa.

Kiinnostuitko?

Olet meille sopiva hakija, jos sinulla on sosiaalipolitiikkaan painottuva ylempi korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta vahvaa osaamista sosiaaliturvajärjestelmän eri osa-alueista, hyvää perehtyneisyyttä etuusjärjestelmiin sekä kokemusta arviointi- tai tutkimustehtävistä. Eduksesi katsomme myös taloustieteen, vakuutusalan, eläkejärjestelmien tai kunta-alan asiantuntemuksen sekä tehtävään soveltuvan tohtorin tutkinnon. Arvostamme analyyttistä, ratkaisukeskeisistä ja tuloshakuista työotetta, yhteistyökykyä sekä hyviä kirjallisen ja suullisen esittämisen ja tiimityöskentelyn taitoja.

Tarkempia tietoja on sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-26-2018)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 15.8.2018 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/