(Poistunut julkaisusta)

Sosiaalipoliittinen asiantuntija, EKL, Helsinki
Eläkkeensaajien Keskusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Asiakkaamme, Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry toimii eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi Suomessa. Yhdistyksen tavoitteena on luoda edellytyksiä jäsenten sosiaaliseen kanssakäymiseen ja näin tarjota mahdollisuuksia monimuotoiseen itsensä monimuotoiseen kulttuuri- ja harrastustoimintaan, itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja elinkaaren mittaiseen oppimiseen. EKL:n toimet tähtäävät mm. eläkeläisköyhyyden ja ikäsyrjinnän vähentämiseen sekä ikäihmisten keskuudessa lisääntyneen yksinäisyyden torjumiseen. Lisätietoa EKL:stä löydät www.eläkkeensaajat.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme, Eläkkeensaajien Keskusliitto ry:lle oma-aloitteista ja vakuuttavaa sosiaalipoliittista asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Jos edunvalvonta intohimosi, olet taitava viestijä ja sydämesi sykkii heikompien puolesta, saatat olla etsimämme osaaja.

Sosiaalipoliittisena asiantuntijana vastaat EKL:n jäsenten ja maamme eläkkeensaajien valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaali- ja hyvinvointipolitiikan saralla. Vaikutat toimenkuvasi kautta valtakunnalliseen päätöksentekoon rakentaen sosiaalipoliittisia kampanjoita ja verkostoja alan päättäjien ja muiden vaikuttajien kanssa sekä koulutat ja sparraat yhdistyksen jäseniä maakunnallisen ja paikallisen edunvalvonnan toteuttamiseksi.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. seuraavat toimet:
- Alan lainsäädännön seuraaminen ja osallistuminen liiton edunvalvontatyöhön sosiaali- ja hyvinvointipolitiikan osalta
- Liiton kannanottojen valmistelua ja aktiivinen sidosryhmäyhteistyö
- Edunvalvonta yhdistyksen keskeisissä tavoitteissa (esim. Ikäihmisten hyvinvointi, asuminen, toimeentulo, yhdenvertaisuus, esteettömyys ja liikunta)
- Jäsenneuvonta ja -koulutus sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa
- Aktiivinen osallistuminen kuntien vanhusneuvostotyöhön
- Monikanavainen viestintä ja materiaalien tuottaminen oman toimenkuvasi osalta

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta erinomaisia viestintätaitoja sekä kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on eduksi. Eläkkeensaajakentän tunteminen ja näytöt vaikuttavasta edunvalvontatyöstä edesauttavat työn jouhevassa haltuunotossa. Korkeakoulututkinto on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Luonteeltasi olet positiivinen, omaat huumorintajuisen elämänasenteen ja ratkaisukeskeisen työotteen, joiden avulla ilahdutat työyhteisöämme.

Sosiaalipoliittisena asiantuntijana pääset työskentelemään edunvalvonta-alan yhdessä vaikuttavammista yhdistyksistä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen. Vakituisen työsuhteen lisäksi saat erinomaiset työsuhde-edut sekä erikoislääkäritasoisen työterveydenhuollon. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Merihaassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten nopeus on valttia. Lisätietoja arkisin 9-16 Adeccon Senior HR Consultant Maarit Härmälältä, 040 183 1791 tai maarit.harmala@adecco.fi