Sosiaaliohjaajia keikkailemaan
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haluatko olla mukana tuottamassa vaikuttavia ja vastuullisia palveluita? Haaveiletko samalla laaja-alaisesta ammatillisesta kehittymisestä?

Mikäli vastasit kyllä, saatamme olla sopiva match. Haemme useampaa sosiaaliohjaajaa keikkailemaan vastaanottokeskuksiimme (Vantaa ja Espoo) sekä ohjaustiimiin että sosiaalitiimiin.

Ohjaustiimin päätehtävänä on tarjota turvapaikanhakijoille vastaanotto- ja majoituspalvelut sekä ohjaus- ja neuvontapalvelut. Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet turvapaikanhakijoita heidän arjessa, ohjaat ja neuvot sekä toteutat asukkaiden keskuudessa yhteisötyötä.  Ohjaustiimin työ on 3 vuorotyötä ja sopii henkilölle, joka viihtyy vauhdin ja muuttuvien tilanteiden keskellä sekä nauttii vaihtelevista työtehtävistä. Työ sopii sosionomille tai alan opiskelijalle.

Sosiaalitiimissä tärkein tehtäväsi on asiakkaidemme itsenäinen ohjaustyö, ongelmien ratkominen ja avustaminen sosiaalityön eri osa-alueilla. Työskentelet sekä nimettyjen omaohjaus asiakkaiden kanssa, että erilaisissa ryhmä- ja perhetapaamisten parissa. Sosiaaliohjaajana pidät yhteyttä viranomaisiin, esim. poliisi ja lastensuojelu. Toimit linkkinä kotouttamispalveluihin ja autat asiakkaitamme asioinnissa muiden sidosryhmien, kuten koulujen ja sosiaalivirastojen kanssa. Lisäksi tehtävääsi kuuluu esimerkiksi yhteistyö muiden vastaanottokeskusten kanssa esimerkiksi perheitä yhdistettäessä. Työ on arkityötä ja sopii sosinomille tai opintojen loppupuolella olevalle sosionomille.

Toivomme, että sinulla on kiinnostusta tai kokemusta päihde- ja mt asiakkaiden sosiaalisesta tuesta.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat ja osaavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät edut ja mahdollisuuden kasvattaa laajasti omaa osaamistasi. Työssä vaaditaan suomen ja englanninkielen hallintaa. Tutustu meihin etukäteen ja lue lisää luonalaisten uratarinoista nettisvuillamme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi järjestelmäämme. Lisätietoja voi kysellä rekry@luona.fi osoitteesta. Hakemukset pyydämme sähköisen järjestelmän kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227600
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Rekry@luona.fi