Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme vahvaa sosiaalialan ammattilaista asukastalotyöhön! Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa 1.7.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Otatko mielelläsi haasteita ja uusia tuulia vastaan? Onko asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa työskentely sinulle luontevaa? Innostutko kohtaamisista ja omaat iloisen tekemisen meiningin? Jos vastauksesi on kyllä, hae tätä työpaikkaa!

Olemme käynnistämässä kehittämishanketta Stadin asukastalotoiminnan saavutettavuuden parantamiseksi Länsi-Helsingin alueella. Tavoitteena on kehittää eri ikäisille länsi-helsinkiläisille matalan kynnyksen olohuonemaista toimintaa yhteistyössä alueen asukkaiden, yhdyskuntatyön ja alueen toimijoiden kanssa. Työ keskittyy ainakin aluksi Kannelmäki-Malminkartano alueelle. Työpiste sijaitsee Pohjois-Haagassa.

Työ on vastuullista ja edellyttää hyviä vuorovaikutus - ja verkostotyön taitoja sekä paineensietokykyä. Työn tukena toimivat lähiesihenkilö ja osaava tiimi. Lisäksi tarjoamme tiiviin yhteistyön eri verkostojen kanssa ja hyvän perehdytyksen sekä säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Asukastalotyössä sosiaaliohjaaja toimii yhdessä asukastalojen vakituisen henkilöstön, palkkatukityösuhteessa sekä oppisopimuksella olevien työntekijöiden kanssa.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).


Lisäksi edellytämme:

Tehtävässä menestymiseksi edellytetään aiempaa työkokemusta sosiaalialalta vähintään kaksi vuotta ja ymmärrystä matalankynnyksen palveluista, yhteisötyöstä sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi:
Eduksi tehtävien menestyksekkäässä hoidossa ovat kokemus soveltuvasti vastaavien tehtävien hoidosta, kielitaito ja kehittämismyönteisyys.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaaliohjaaja irene.pudassalo-thurman@hel.fi Sosiaaliohjaaja jaana.turpeinen@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/asukastalojen-tapahtumat www.hel.fi/asukastalot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449482
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki