(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme sosiaaliohjaajaa, Kontulan seniorikeskuksen palvelukeskukseen.

Seniorikeskuksessa on aktiivinen palvelukeskus, 18 ryhmäkotia sekä kaksi
12- paikkaista päivätoimintayksikköä. Palvelukeskus on matalan kynnyksen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen paikka. Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille sekä työttömille. Toimintaa meillä järjestää moniammatillinen työyhteisö, josta löytyy liikunnanohjaaja, fysioterapeutti, kulttuuriohjaaja sekä sosiaaliohjaajia.

Järjestämme asiakkaille toimintaa, jonka tarkoituksena on asiakkaidemme toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen sekä hyvinvoinnin tukeminen. Sosiaaliohjaajana työsi painottuu asiakkaiden yksilölliseen kohtaamiseen ja neuvontaan sekä tuettujen ryhmien ohjaamiseen.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja osaat toimia oma-aloitteisesti. Olet innokas kehittämään ja kehittymään. Haluat olla mukana toteuttamassa arvokasta arkea ikäihmisille.

Kutsumme hakemusten perusteella hakijoita ryhmähaastatteluun, joka järjestetään 2.2.2021 klo 14.00. Ryhmähaastattelusta valitsemme hakijoita yksilöhaastatteluihin, jotka järjestetään 4.2.2021 klo 13.00 - 17.00.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit ja läsnä olevan esihenkilön. Lisäksi meillä on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Kontulan seniorikeskus on moderni palvelukeskus, jossa on viihtyisät ja ergonomiset tilat. Käytössäsi on talon kuntosali ja uima-allasosasto sekä kaikki Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut (www.helsinkirekry.fi)


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai geronomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työsuhde: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava ohjaaja Minna Viljamaa, minna.viljamaa@hel.fi tai p. 040 334 0864 (ma-pe klo 9-15).

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi