Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Tehtävän kuvaus

Idän aikuissosiaalityö 2 -tiimissä on avoinna vakinainen ruoka-avun sosiaaliohjaajan toimi 1.1.2021 alkaen. Tällöin se siirtyy myös hallinnollisesti pohjoisen sosiaalityön alaisuuteen. Työpiste sijaitsee Myllypuron terveysaseman yhteydessä 31.8.21 asti.

Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, yhdyskuntatyöntekijä, kaksi ruoka-avun sosiaalialan ammattilaista ja johtava sosiaalityöntekijä.

Työhösi kuuluu etsivä ja jalkautuva työ ruoka-avussa asioivien ihmisten parissa sekä laaja-alainen ja monipuolinen neuvonta ja ohjaus liittyen sosiaalipalvelu- ja etuusjärjestelmiin sekä asumiseen, elämänhallintaan, työllistymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Työhösi kuuluu myös palvelutarpeen ja elämäntilanteen kartoitusta matalalla kynnyksellä sekä viranomaisasioinnissa avustamista ja tukemista.
Toimistotapaamisten ja kotikäyntien lisäksi työ sisältää viranomais- ja verkostotyötä. Yhteistyötä tehdään ruokajakoa järjestävien tahojen lisäksi eri viranomaisverkostoissa sekä paikallisten toimijoiden ja kolmannen sektorin järjestöjen kanssa. Työhösi kuuluu myös sosiaalinen raportointi.

Tarjoamme liukuvan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaa ja tiimityötä. Helsingin kaupunki tarjoaa myös monipuolista koulutusta. Lisäksi tiimillä on työnohjausta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-558-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä työorientaatiota, tiimi- ja parityötaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi:
työkokemuksen sosiaalityön eri sektoreilta ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen sekä englannin kielen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava sosiaalityöntekijä Nina Palatz-Lohjala, p. 050 348 5363

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399599
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki