(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2021.

Idän aikuissosiaalityön tiimiin 1 kuuluu neljä sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, Ohjaamon sosiaalityöntekijä ja johtava sosiaalityöntekijä.
Tiimin työtilat sijaitsevat Vuosaaren Terveys- ja hyvivointikeskuksessa 4. kerroksessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työskentelet nuorten tiimin sosiaaliohjaajana 18-29-vuotiaiden asiakkaiden parissa sekä itsenäisesti että parityönä sosiaalityöntekijän tai toisen sosiaaliohjaajan kanssa. Teet asiakkaillesi palvelutarpeen arviointeja ja suunnitelmia. Työhösi sisältyy jalkautuvaa työtä muun muassa kotikäynteinä sekä työskentelyä monialaisissa verkostoissa. Lisäksi teet täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Voit tutustua Nuorten soteen Instagramissa @stadinnuortensote. Työssä kehitämme muun muassa nuorten chatpalvelua, viestintää ja matalankynnyksen palveluita.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja niin asiakastyössä kuin tiimityöhön perustuvassa työyhteisössä ja verkostotyössä.

Luemme eduksi:
Kokemuksen nuorten sosiaalityöstä sekä Helsingin kaupungin palvelujen ja nuorten palvelujen tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. johtava sosiaalityöntekijä Sanna Salminen, p. 050 3748399, sanna.salminen@hel.fi. Tavoitettavissa puhelimitse 5.11.2020 klo 13-14.30 ja 10.11.2020 klo 8.30-10.00.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi