(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kannelmäen palvelutaloon. Sosiaaliohjaajan vastuulla on ryhmäkoti Sinikellon muistisairaiden asukkaiden asiat.

Sinikellossa sosiaaliohjaajan työ sisältää monialaista yhteistyötä asukkaiden, omaisten sekä eri verkostojen kanssa. Huolehdit asukkaiden etuuksien ja taloudellisten asioiden hoidosta, annat neuvontaa ja ohjausta sekä tuet asukkaiden sosiaalista toimintakykyä mm. ryhmätoiminnan ja yksilöllisen ohjauksen keinoin. Sosiaaliohjaaja osallistuu myös hoitoneuvotteluihin ja hoitosuunnitelmien tekemiseen.

Asukkaiden hyvän ja yksilöllisen arjen turvaaminen on kaiken toiminnan lähtökohta. Meille on tärkeää, että jokainen asukas saa kokea olevansa merkityksellinen. Kohtaamme heidät kunnioittavasti ja huomioimme kaikkien tarpeet yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan.

Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten odotamme sitä myös sinulta. Moniammatillinen yhteistyö on osa jokaista työpäivääsi ja siksi edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innostuneisuutta sekä kykyä tuoda rohkeasti esille asioita oman ammattikuntasi edustajana.

Sinikellossa toivomme sosiaaliohjaajalta läsnäoloa tiimissä ja osallistumista mahdollisuuksien mukaan päivittäin asukkaiden arkeen. Erityistyöntekijänä olet myös osa talon terapia- ja ohjaustiimiä.
Tukenasi perehdytyksessä ja arkityössä toimii esimiehen lisäksi terapia- ja ohjaustiimin sekä Sinikellon työntekijät. Haluamme ottaa sinut lämpimästi vastaan tärkeänä osana värikästä tiimiämme.
Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen ikääntyvien muistisairaiden parissa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Martina Hyttinen p. 050 4620115 martina.hyttinen@hel.fi