(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Kallion perhekeskukseen omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa osa-aikaiseen virkaan (50%). Työ alkaisi 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kallion perhekeskuksen asiakkaat ovat alle 18 vuotiaita, alueena eteläinen ja läntinen Helsinki. Omaishoito tarkoittaa päivittäistä hoitoa ja huolenpitoa, jota omainen tai muu läheinen henkilö antaa kotona vammaiselle tai pitkäaikaissairaalle, jonka toimintakyky on alentunut. Omaishoidon tuki muodostuu vammaista tai pitkäaikaissairasta hoitavalle maksettavasta palkkiosta, lakisääteisistä vapaapäivistä ja muista omaishoitoa tukevista palveluista. Omaishoidon tuen sosiaaliohjaajana vastaat omaishoidon tuen hoito- ja palvelusuunnitelmien tekemisestä ja valmistelet / päätät omaishoidon tuesta. Asiakkaita tavataan kotikäynnillä tai toimistossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-393-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joka on osittain liikkuvaa.

Luemme eduksi kokemuksen sosiaalipalveluihin liittyvästä päätöksenteosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Omaishoidon tuen sosiaaliohjaaja Reetta-Leena Konttinen, reetta-leena.konttinen@hel.fi, p.0931041234 Johtava sosiaalityöntekijä Paula Rantonen, paula.rantonen@hel.fi, p.0931062907

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi