(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme äitiyslomasijaisuuteen 1.9.2020-3.1.2022 sosiaaliohjaajaa Itäkeskuksen palvelutaloon.

Talossamme asuu 92 ikäihmistä ja lisäksi toimintamme pitää sisällään kotona asumista tukevia palveluita, kuten päivätoiminnan ja palvelukeskustoiminnan. Sosiaaliohjaaja on osa Itäkeskuksen palvelutalon monialaista tiimiä, jossa työskentelee lisäksi kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme fysioterapeuttia, hoitoapulaisia, päivätoiminnan henkilöstö, varahenkilöstö sekä tiimin esihenkilö.

Sosiaaliohjaajalla on päävastuu palvelukeskustoiminnastamme. Suunnittelet, kehität ja toteutat toimintaa asiakkaiden tarpeisiin yhdessä muun monialaisen tiimin sekä talon henkilökunnan ja yhteistyöverkoston kanssa. Palvelukeskuksen asiakkaita ovat kotona asuvat ikäihmiset ja työttömät.

Työssäsi keskiössä on erilaisten tuettujen, tavoitteellisten ryhmien ohjaaminen, etäryhmät, mahdolliset kotikäynnit, verkostotyöskentely alueen ja Helsingin kaupungin muiden toimijoiden kanssa sekä etsivä vanhustyö. Lisäksi olet vahvana linkkinä kotihoidon ja palvelutalon välisen yhteisen työn rakentamisessa. Järjestämme paljon tapahtumia niin talon sisällä kuin yhdessä muiden toimijoiden kanssa, joten sosiaaliohjaajana tulet olemaan aktiivisesti mukana talon arjessa ja juhlassa. Työhösi voi kuulua myös alueen asukkaiden sosiaalineuvontaa.

Työskentelemme itsenäisellä työotteella, unohtamatta moniammatillista tiimityötä. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys, sekä elämän mielekkääksi tekeminen monin eri keinoin. Haemme aktiivista itsensä kehittäjää, joka osaa muuttaa suunnitelmia tarpeen mukaan asukaslähtöisesti ja joustavasti.

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Helsingin kaupungilla lähtökohtana on työntekijöiden kannustaminen kouluttautumaan ja käyttämään sitä kautta omaa osaamistaan työyhteisössä.

Etsimme innostunutta osaajaa, joka lähtee ideoimaan ja rakentamaan tehtävää yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Hyvät vuorovaikutus-, kohtaamis- ja verkostoitumistaidot ovat olennaisia työn hoitamisen kannalta, lisäksi kokemus ryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
-kokemus vanhustyöstä
-kokemus ryhmien ohjaamisesta
-kokemus palvelukeskustoiminnasta

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Mustonen p. 09 310 46924, saara.mustonen@hel.fi Armi Hyry p. 09 310 64902, armi.hyry@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi