(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Päihdepalvelujen Jelppi on Helsingin kaupungin päihdepalvelujen yksikkö, jonka tavoitteena on palvella sellaisia helsinkiläisiä täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka ovat eri syistä jääneet tarvitsemansa päihdepalvelun ulkopuolelle. Päihdepalvelujen Jelppi toimii etelän, idän, lännen ja pohjoisen alueilla.Työryhmään kuuluu sosiaaliohjaajia, ohjaajia, kokemusasiantuntijoita ja johtava sosiaalityöntekijä. Työtä tehdään eri toimintaympäristöissä ja eri yhteistyötahojen kanssa asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työskentely voi sisältää esimerkiksi kotikäyntejä, hoidon tarpeen arviointia, päihdehoitoon motivointia ja palveluihin saattamista. Helsingin päihdepalveluissa toteutetaan toipumisorientoitunutta työskentelytapaa. Nyt haussa olevan sosiaaliohjaajan pääasiallinen toiminta-alue on itäinen Helsinki, mutta tehtävän sijoittuminen muullekin aluelle on mahdollista.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta liikkuvaan työhön, verkosto- ja tiimityöhön ja itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi:

Päihde- ja mielenterveystyön kokemuksen ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sosiaaliohjaaja Marjut Veijalainen, p. 040 334 4520, marjut.veijalainen@hel.fi (ajalla 27.7.-14.8.20) Johtava sosiaaliohjaaja Linda Brown, p. 040 336 1516, linda.brown@hel.fi