(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme työyhteisöömme vanhustyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa vakituiseen toimeen 1.09.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaaja työskentelee 24 asukkaan muistikodissa. Asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa muistisairautensa vuoksi.

Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi sekä osallistua mielekkääseen, hyvää elämää ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Asukkaiden kanssa yhdessä toimiminen on arvomme. Päivä rakentuu asukkaiden kanssa arjessa olemisesta, ohjaamisesta ja avustamisesta. Tämän kaikille yhteisen työn lisäksi sosiaaliohjaaja tukee ja ohjaa asukkaita ja heidän omaisiaan taloudellisten asioiden hoidossa sekä huolehtii, että tarvittavat etuudet ja tukipalvelut on haettu.

Sosiaaliohjaaja yhdessä asukkaiden ja monialaisen työryhmän kanssa suunnittelee ja toteuttaa asukkaiden toiveita sekä muistikodissa että muistikodin ulkopuolella
Haluamme tarjota iloista ja elämäntäyteistä arkea ja juhlaa asukkaillemme!

Toimintamme pohjautuu yhteisöllisyyteen ja muistikyläideologiaan. Tämä näkyy meillä esimerkiksi yhteisinä ruokailuhetkinä ja monenlaisena yhteisenä tekemisenä asukkaiden ja henkilökunnan kesken.

Suunnittelemme työvuorot yhteisöllisesti ja kehitämme työtämme itseohjautuvien tiimien suuntaan.

Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhustyön konkari. Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta muistisairaiden ikääntyneiden parissa työskentelyyn. Arvostamme luovia taitoja, toimintakykyä tukevaa työotetta sekä yhdessä tekemisen intoa.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja.

Ryhmähaastattelu tullaan järjestämään kutsutuille 18.8.2020 klo 13.30-14.30

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuksen vanhustyöstä ja mahdollisen alan työkokemuksen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Raija Elf puh. 09310 60748 raija.elf@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi