(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme Kalasataman päihdepoliklinikalle yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan. Tehtävä edellyttää kiinnostusta päihdetyöstä moniammatillisessa tiimissä.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin sisältyy ryhmien ohjausta, yksilötyötä, työparityötä ja yhteistyötä moniammatillisissa verkostoissa. Sosiaaliohjaajan tehtävä painottuu hoidon alkuvaiheeseen ja siinä tehtävään hoidon ja palvelutarpeen arvioon.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Kalasataman päihdepoliklinikka sijaitsee uudistetussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa, jossa kehitetään moniammatillista yhteistyötä muiden alueen sosiaali-ja terveyspalveluiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi matkasetelit ja ammattiasi ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta päihdetyöstä tai psykiatriasta.

Luemme eduksi kokemuksen ryhmien ohjaamisesta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-225-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Luoto p. 09 310 72 994 27.7.2020 alkaen

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/paihdepalvelut/paihdepoliklinikat/