(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Riistavuoren seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammihoviin sosiaaliohjaajaa 27.7.20 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tammihovin arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintakykyä ja kotona pärjäämistä. Asiakkaat tulevat yksikköön sairaalasta tai kotoa. Hoidon tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn kokonaisvaltainen arviointi ja asiakkaan voimavarojen vahvistuminen niin, että asiakas voi asua turvallisesti omassa kodissaan tarvittavien tukitoimien avulla. Hoidon pääsääntöinen tavoite on asiakkaan kotiuminen omaan kotiin.

Tammihovissa työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, soisiaaliohjaaja, fysioterapeutteja sekä toimintaterapeutti. Lääkäripalveluista vastaa kotihoidon lääkäri. Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö asiakasohjauksen kanssa, asiakkaiden etuuksien ja edunvalvonnan hakeminen sekä asiakkaiden laskuihin ja maksun alennuksiin liittyvien asioiden hoitaminen. Sosiaaliohjaajana tuet asiakkaiden sosiaalista osallisuutta ja toimintakykyä. Sosiaaliohjaajana varmistat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, että asiakkaan arviointi-ja kuntoutusprosessi etenee asiakaslähtöisesti prosessikuvauksen mukaan.

Yksikön vaihtuva asiakaskunta ja oppimista tukeva työyhteisö tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai geronomi.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä luetaan eduksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kyvyn toimia moniammatillisen tiimin oma-aloitteisena jäsenenä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ts osastonhoitaja Sara Sinivuori, p. 09 310 49205