(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Tehtävän kuvaus

Palvelujen asiakasohjaustiimi järjestää lastensuojelun ja erityisen tuen asiakasperheille perhetyötä, ammatillista tukihenkilötyötä ja muita palveluita. Asiakkaiden palveluntarve tulee vireille yksikköön lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tekemän vireillepanon perusteella. Nyt haettavana on sosiaaliohjaajan perhevapaan sijaisuus palvelujen asiakasohjaustiimissä.

Palvelujen asiakasohjauksen sosiaaliohjaajana olet tärkeässä roolissa järjestämässä lapselle ja perheelle tarpeen mukaisia (LSL ja SHL) palveluita. Vastaat vireillepanojen koordinoinnista kaupungin omiin palveluihin, hankintaesitysten tekemisestä ostopalveluihin sekä osallistut toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden tiimin jäsenten ja esimiehesi kanssa. Yhteistyöverkostosi ulottuvat lastensuojelun, perhesosiaalityön ja muiden lapsiperheiden sosiaalityön kaikkiin toimipisteisiin, kaupungin omiin lastensuojelun palveluihin sekä ulkopuolisiin palveluntuottajiin niin järjestö- kuin yksityisellä sektorillakin.

Tule tekemään lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä olevien lasten palvelukentässä työtä poikkeuksellisella näköalapaikalla!


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK)

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Lisäksi edellytämme:

- Hyvää lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön palvelukentän tuntemusta sekä asiakkuuspolkujen ymmärtämistä prosessin tasolla
- Innostunutta ja reipasta työotetta
- Kykyä sekä itsenäiseen työotteeseen että tiimityöhön


Luemme eduksi:

- Sujuvan Effican käyttötaidon
- Helsingin palveluverkoston tuntemuksen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pia Gripenberg johtava sosiaalityöntekijä Palvelujen asiakasohjaus Yhteydenotot (myös soittopyynnöt) ensisijaisesti sähköpostilla pia.gripenberg@hel.fi Puhelimitse ma 1.6. klo: 14.30-15.30; to 4.6. klo: 10.30-11.30.