Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme lännen aikuissosiaalityön 1- tiimiin sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan 8.6. 2020 alkaen.

Tiimissä työskentelee 3 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, 1 yhdyskuntatyöntekijä, 1 asukastilan ohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Kaksi sosiaaliohjaajista toimii etsivässä lähityössä. Työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Hopeatie 6. Tiimi palvelee asiakkaita, jotka ovat iältään yli 30-vuotiaita. Toimimme aktiivisesti Terveys- ja hyvinvointikeskus-verkostossa.

Sosiaaliohjaaja tukee asiakasta itsenäiseen selviytymiseen, antaa arjen tukea, neuvontaa ja ohjausta. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojen kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen ja muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen.

Työtäsi tukee hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja työparin saat tarpeen mukaan joko yhteistyökumppaneista tai työryhmän sisältä.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä liikkuvaa ja etätyötä, oman työhuoneen sekä monipuolista koulutusta. Lisäksi tarjoamme kaupungin henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita. Tartu haasteeseen ja tule mukavaan tiimiimme!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-243-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Luemme eduksi innostuksen ja osaamisen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä, osaamisen ja kokemuksen Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan asiakastietojärjestelmistä sekä Helsingin kaupungin palveluverkon tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johanna Moll, johtava sosiaalityöntekijä p. 050 3474937, johanna.moll@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot