(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa tiimiimme Kalasataman päihdepoliklinikalle sosiaaliohjaajan virkaan.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin sisältyy ryhmien ohjausta, yksilötyötä, työparityötä ja yhteistyötä moniammatillisissa verkostoissa. Sosiaaliohjaajan tehtävä painottuu hoidon alkuvaiheeseen ja siinä tehtävään hoidon ja palvelutarpeen arvioon.

Etsimme joukkoomme sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä ja kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi matkasetelit ja ammattiasi ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Kalasataman päihdepoliklinikka sijaitsee uudistetussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa yhdessä alueen muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Aiempi kokemus psykiatriasta tai päihdeasiakkaiden kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi:

Aiempi kokemus ryhmien ohjaamisesta.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-177-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen, RecRightin tai TEAMSin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus