(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme vahvaa sosiaalialan ammattilaista asukastalotyöhön!
Otatko mielelläsi haasteita ja uusia tuulia vastaan? Onko asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa työskentely sinulle luontevaa? Innostutko kohtaamisista? Ja, omaat iloisen tekemisen meiningin? Jos vastauksesi on kyllä, hae tätä työpaikkaa!

Olemme käynnistämässä kehittämishanketta asukastalotoiminnan kehittämiseen yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on monialaisten yhteistyöverkostojen ja kumppanuuksien rakentaminen asukastalojen ympärille ja pitää ne toiminnaltaan asukaslähtöisinä ja erittäin matalankynnyksen kohtaamispaikkoina.

Helsingin yhdeksän asukastaloa ovat jokainen oman alueensa näköisiä ja tarjoavat sosiaaliohjaajalle paljon mahdollisuuksia kehittää yhdessä esimiehen kanssa talon toimintaa ja myös omaa osaamistaan. Työ on vastuullista ja edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen. Asukastaloissa toimii vakituisen henkilöstön lisäksi palkkatukisuhteessa, kuntouttavassa työtoiminnassa ja oppisopimuksessa olevia työntekijöitä. Työhön sisältyy mm. rekrytoinnin valmistelua, perehdytystä ja ohjausta asukastalon arjessa.

Eduksi tehtävien menestyksekkäässä hoidossa ovat kokemus soveltuvasti vastaavien tehtävien hoidosta, kielitaito, kehittämismyönteisyys, kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Asukastalojen tiimissä on yhteensä 10 työntekijää, ja nyt tiimi etsii kahta uutta positiivista jäsentä asukastalo Mylläriin ja Kontulan lähiöasemalle koordinoimaan helsinkiläisille matalankynnyksen toimintaa ja palveluohjausta.

Tiedustelut: irene.pudassalo-thurman@hel.fi
1. kierros videohaastatteluna ja yksilöhaastattelut 23.1.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).


Lisäksi edellytämme:

Tehtävässä menestymiseksi edellytetään vähintään 3 vuoden työkokemusta sosiaalialalta aikuisten kanssa.

Kielitaito

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

irene.pudassalo-thurman@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/asukastalot