(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme vammaisten sosiaalityön lännen ja pohjoisen alueen yhteiseen marraskuussa 2019 yhdistyneeseen toimipisteeseen sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan. Tehtävä alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat pääasiassa ryhmäkodeissa asuvien asiakkaiden ja heidän verkostojensa tapaamiset, palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien tekeminen ja päivitys sekä vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisten päätösten valmistelu ja tekeminen. Tehtävä on uusi alueellamme.

Sosiaaliohjaaja on osa kehitysvammahuollon sosiaalityön työryhmää, johon kuuluu 4,5 sosiaalityöntekijää sekä johtavat sosiaalityöntekijät.

Työ on liikkuvaa, ja käytössä on kannettava tietokone ja älypuhelin.

Työpaikkamme sijaitsee Malmin juna-aseman vieressä osoitteessa Ala-Malmin tori 2.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi
Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus sote-01-147-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Lisäksi edellytämme:

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, monipuolista kokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä valmiutta liikkuvaan työhön.

Luemme eduksi:

Kokemuksen palvelutarpeen arvioinnista, kehitysvammalain ja vammaispalvelulain mukaisten päätösten valmistelusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Janne Pitkänen puh. 09 310 41108 tai janne.pitkanen@hel.fi