(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Tehtävän kuvaus

Palvelujen asiakasohjaustiimi järjestää lastensuojelun ja erityisen tuen asiakasperheille perhetyötä, perhekuntoutusta ja muita palveluita. Asiakkaiden palveluntarve tulee vireille yksikköön lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tekemän vireillepanon perusteella.

Palvelujen asiakasohjauksen sosiaaliohjaajana olet tärkeässä roolissa järjestämässä lapselle ja perheelle tarpeen mukaisia (LSL ja SHL) palveluita. Vastaat vireillepanojen koordinoinnista kaupungin omiin palveluihin, hankintaesitysten tekemisestä ostopalveluihin sekä yksityisten palveluntuottajien valvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten ja esimiehesi kanssa. Yhteistyöverkostosi ulottuvat lastensuojelun, perhesosiaalityön ja muiden lapsiperheiden sosiaalityön kaikkiin toimipisteisiin, kaupungin omiin lastensuojelun palveluihin sekä ulkopuolisiin palveluntuottajiin niin järjestö- kuin yksityisellä sektorillakin.

Palvelujen asiakasohjauksen toiminta on laajentunut ja eritoten palvelujen valvonnan kehittäminen on ajankohtaista. Tule mukaan dynaamiseen, kehittämisorientoituneeseen tiimiin ja tuo mukaan oma kokemuksesi ja vankka osaamisesi! Sosiaaliohjaajan työ Palvelujen asiakasohjauksessa on mahdollisuus tehdä lastensuojelun työtä uudesta näkökulmasta. Tule tekemään työtä, jossa saat hyödyntää aiempaa osaamistasi, Helsingin organisaation tuntemusta sekä vuorovaikutustaitojasi uudella tavalla irrallaan suorasta asiakastyöstä.
Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työhaastattelut pidetään 11. ja 12.12.2019.


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
- hyvää lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön palvelukentän tuntemusta sekä asiakkuuspolkujen
ymmärtämistä prosessin tasolla
- Innostunutta ja reipasta työotetta
- kykyä sekä itsenäiseen työotteeseen että tiimityöhön

Luemme eduksi:
- sujuvan Effican käyttötaidon
- Helsingin palveluverkoston tuntemuksen
- kokemuksen palvelujen koordinoimisesta ja/tai valvontatoiminnasta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pia Gripenberg p. 040 4810762 (ti 26.11. klo 11-12, ma 2.12. klo 15-16, to 5.12. klo 8.30-9.30) s-posti; pia.gripenberg@hel.fi