(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen kuljetuspalvelun sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 1.1.2020 alkaen.

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluhakemusten käsittely ja muu asiakastyö. Teet päätöksiä myös sosiaalihuoltolain mukaisesta liikkumisen tuesta.
Perehdyt saapuneisiin hakemuksiin ja tarvittaessa tapaat asiakkaan. Usein tämä tapahtuu kotikäynnillä. Päätöksenteossa arvioidaan sitä, onko asiakas vaikeavammainen ja onko julkisen liikenteen käyttäminen hänelle kohtuuttoman vaikeaa.

Työryhmääsi kuuluu kolme muuta kuljetuspalvelun sosiaaliohjaajaa. Lähiesimiehenäsi toimii johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme työskentelee myös sosiaalityöntekijöitä, muita sosiaaliohjaajia sekä toimistosihteereitä, yhteensä 25 vammaistyön ammattilaista.

Työ on osittain liikkuvaa. Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Etätyön tekeminen on sovitusti mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Haemme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita.

Toimipisteemme sijaitsee Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskuksessa, joka on uusi rakennus ja uudenlainen toiminnallinen kokonaisuus. Se tarjoaa kaupunkilaisille monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut metroaseman välittömässä läheisyydessä, erinomaisten kaupallisten palvelujen äärellä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-101-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta liikkuvaan työhön.

Luemme eduksi kiinnostuksen vammaisten palveluja kohtaan sekä kokemuksen vammaistyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Jarmo Salminen, 09 310 44305 jarmo.salminen@hel.fi