(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019

Haemme sosiaaliohjaajia keikkalaisiksi Vantaalla ja Espoossa sijaitseviin vastaanottokeskuksiimme sekä Luonan Kotiin tuotaviin palveluihin.

Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet asiakkaitamme heidän arjessa, ohjaat ja neuvot. Tuet heitä mm. heidän psykososiaalisissa- ja sosiaalisissa ongelmissa ja niiden selvittämisessä. Työtä tehdään turvapaikanhakijoiden parissa vastaanottokeskuksissa tai asiakkaiden kotona. Sosiaaliohjaajan työ Luonan Kotiin tuotavissa palveluissa on kiertävää sosiaaliohjausta ja siksi tarvitsetkin ajokortin, jos haet keikkailemaan Luonan Kotiin tuotaviin palveluihin.

Työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin vaihtelevia ja se onkin monen luonalaisen mielestä työmme suola. Arvostamme valintaa tehdessä itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyn sekä hyvää sosiaaliohjauksen menetelmätuntemusta. Lisäksi sinulla tulisi on vähintään sujuva suomen ja englanninkielen taito, hyvät it- ja vuorovaikutustaidot sekä sosionomin tutkinto tai sosionomiopinnot loppuvaiheessa.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävistämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme, sillä sopivan kandidaatin löytyessä rekrytoimme jo hakuajalla! Kerrothan myös milloin pystyisit aloittamaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä vastaava ohjaaja Kaisa Selkämaahan gsm. 050 432 1274 (vastaanottokeskukset) ja palveluvastaava Eveliina Rekoseen gsm. 050 567 5546 (Luonan Kotiin tuotavat palvelut).

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä. Tuleviin työkavereihin voit tutustua sivuillamme https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/