(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Sinusta meille uusi sosiaaliohjaaja?

 

Mikäli vastasit kyllä, saatamme olla sopiva match. Haemme uutta sosiaaliohjaajaa vastaanottokeskuksen ohjaustiimiimme Vantaalle. Vastaanottokeskuksen ohjaustiimin päätehtävänä on tarjota turvapaikanhakijoille vastaanotto- ja majoituspalvelut sekä ohjaus- ja neuvontapalvelut.

Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet turvapaikanhakijoita heidän arjessa, ohjaat ja neuvot. Tehtäviisi kuuluvat mm. palveluprosessien suunnittelu ja arviointi, sosiaaliohjaus, psykososiaalisen tuen ja omaohjauksen toteuttaminen ja asukkaiden keskuudessa suoritettu yhteisötyö.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla jo työkokemusta jonkin verran sosiaali- ja terveysalalta sekä sosionomi (AMK) tutkinto.

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat ja osaavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät edut ja mahdollisuuden kasvattaa laajasti omaa osaamistasi. Työ ohjaustiimissä on vuorotyötä, joten työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin erilaisia. Työssä vaaditaan suomen ja englanninkielen hallintaa. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Reina Kess gsm. 050 452 0511.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan kandidaatin löytyessä teemme valintapäätöksiä jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä 30.9.2019.

Kurkkaa kulisseihin ja inspiroidu muutaman luonalaisen uratarinasta: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/