(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostava työ odottaa sinua! Etsimme sosiaaliohjaajaa Myllypuron palvelukeskukseen, hoitovapaan sijaisuuteen ajaksi 1.10.2019 - 23.8.2020.

Myllypuron palvelukeskus on osa Myllypuron monipuolista palvelukeskusta.
Olemme aktiivisesti mukana koko talon kulttuuri- ja tapahtumatarjonnassa asukkaille ja asiakkaille.

Työhösi kuuluvat erilaisten ryhmien ohjaaminen senioreille, palveluohjaus, neuvonta sekä vapaaehtoistoiminnan koordinointi. Toimit aktiivisesti osana moniammatillista tiimiä mm. suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaisia tapahtumia yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu verkostoissa toimiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn asiakkaidemme kanssa. Työyhteisömme on positiivinen, avoin ja lämminhenkinen. Työ on yksilö- ja tiimityötä, jossa sinulla on mahdollisuus käyttää omia vahvuuksiasi.

Odotamme sinulta kiinnostusta ikääntyneiden parissa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja yhteistyökykyä toimia eri sidosryhmien kanssa.
Osaat käyttää sosiaalista mediaa työvälineenä sekä omaat hyvät tietotekniset taidot.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Kokemuksen ATJ järjestelmästä.