(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Tehtävän kuvaus


Riistavuoren monipuolisen palvelukeskuksen palveluasunnot hakee vanhustyöstä innostunutta sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Sosiaaliohjaajan tehtäviin sisältyy asukkaiden erilaisten etuusasioiden, edunvalvonnan ja asukasmaksujen hoito. Sosiaaliohjaaja osallistuu hoitoneuvotteluihin moniammatillisen tiimin jäsenenä ja tukee asukkaita aktiivisen arjen sujumisessa. Omaisyhteistyö on tärkeä osa tehtävääsi, samoin yksilö- ja ryhmätoimintojen suunnittelu ja toteuttaminen. Tehtävässä auttaa kyky hallita vaihtuvia tilanteita.

Yksikössämme on 31 palveluasuntoa, joissa asutaan ympärivuorokautisen tuen turvin. Hoitotyötä toteutetaan asukaslähtöisesti ja yhteisöllisesti. Ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeää mielekkään arjen toteuttamisessa. Tule mukaan täydentämään osaamistamme.

Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).


Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi