(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kivelän monipuoliseen palvelukeskuksen päivätoimintayksikkö Päivänsäteeseen sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen. Päivätoimintamme edistää tavoitteellisesti ikäihmisten kotona asumisen mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme toimijuutta, henkistä vireyttä ja sosiaalista osallisuutta sekä tukea omaisten ja/tai omaishoitajien arkea. Toimimme tiiviissä yhteistyössä omaishoitajien, omaisten sekä monialaisen yhteistyöverkoston kanssa.
Päivätoiminnan arkeen kuuluu pienryhmätoiminta, jota saat suunnitella yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Ryhmätoiminnassa saat käyttää vapaasti luovuutta ja tukea asiakkaiden voimavaroja. Työhösi kuuluu myös asiakkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa.

Päivätoimintamme on porrasteisesti auki viitenä päivänä viikossa: aamupainotteiset ryhmät ovat klo 9.00 - 15.00 ja iltapäiväpainotteiset ryhmät klo 11.00 - 17.30.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja ryhmänohjaustaidot. Omaat vahvaa osaamista ikäihmisten sekä muistisairaiden kanssa toimimisesta. Arvostamme kykyäsi toimia ja rakentaa erilaisia verkostoja asiakkaiden ympärille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Sosiaaliohjaajana toimit tiimivetäjän roolissa.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan ryhmähaastatteluun 15.8 klo 13.30-15.00


Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


Ruotsinkielen suullisen taidon