(Poistunut julkaisusta)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme vammaistyöhön sosiaaliohjaajan sijaista.

Sosiaaliohjaaja on osa sosiaaliohjaajien tiimiä, jonka tehtävänä on tukea vammaisia henkilöitä mahdollisimman itsenäisessä asumisessa koko kaupungin alueella. Sosiaaliohjaajat tukevat asiakkaita esim. asunnon hakemiseen, kodin kunnossapitoon, toimeentuloon, työhön ja opiskeluun sekä terveyteen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Työskentely perustuu asiakkaan kanssa yhdessä tehtyyn suunnitelmaan. Lisäksi sosiaaliohjaajat järjestävät asiakkaille ryhmätoimintaa.

Asiakkailla voi olla erilaisia vammoja ja sairauksia esim. aivovamma, dysfasia, cp-vamma, kehitysvamma, oppimisen ja ymmärtämisen ongelmia, mielenterveyden ongelmia tai he ovat autismin kirjolla.

Työ on liikkuvaa, työvälineet kannettava tietokone ja älypuhelin. Työtä tehdään asiakkaiden kotona ja heidän toimintaympäristöissään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työtä tehdään joko yksin tai työparin kanssa.

Tehtävä täytetään 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään 29.-30.7.2019.

Tiedustelut 1.- 4.7.2019 Anu Purhonen p. 09 310 43695.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


kokemuksen asiakkaan kodissa tehtävästä työstä ja vammaisten ihmisten kanssa tehtävästä työstä.